Description
Cheddar Cheese Sauce Powder Mix
خليط مسحوق صلصة جبنة الشيدر
Add some cheesy goodness to mac and cheese, pasta meals, nachos, baked potatoes and more
JUST ADD WATER
Net Weight: 1 KG
PREPARATION & COOKING INSTRUCTION:
1- In a saucepan, with wire whisk BLEND dry sauce mix into 1 KG (3 Liter) cold water
2- Bring to a BOIL, stirring the mix
3- Reduce heat and simmer uncovered for 1 minute
REHEATING DIRECTION:
1- Place refrigerated leftover sauce into a microwave-safe dish and loosely cover.
2- Heat on high for 30 seconds, stir the mix then heat for another 30 seconds
3- Stir the mix until thoroughly warmed
طريقة التحضير:
١- ضعي في وعاء الخليط ١ كغم و ٣ لتر من المياه الباردة وامزجي الخليط باستعمال سلك الخفق
٢- ضعي المزيج على النار على حرارة عالية و استمري بتحريك المزيج الى ان يغلي
٣- خففي الحرارة واستمري بتحريك المزيج لمدة دقيقة
اعادة التسخين باستعمال الميكرويف:
١- ضعي المزيج في وعاء مخصص للميكرويف
٢- سخني المزيج لمدة ٣٠ ثانية، حركي المزيج ثم سخني لمدة ٣٠ ثانية
٣- حركي المزيج حتى تتجانس الحرارة
Please store in dry cool place